Annonce:


Henrik Strube
Henrik Strube (født 21. februar 1949 i København), er en dansk guitarist, forfatter, komponist og redaktør for fagbladet Musikeren. Medvirkende i Røde Mor. Aktiv i Story Entertainers. Far til Carla Christine Bruus Strube og William B. Strube.

Medlem af blandt andet Rose Farmer Group, No Name, Røde Mor, Strube Band, Den Flyvende Duo og Ekko. I årene fra han udsendte sit første soloalbum "Ven Og Fjende" (med tekster af Ebbe Kløvedal Reich) i 1976, og frem til 1990, var Henrik Strube fuldtidsmusiker i studiet og på landevejen. I perioden udsendte Henrik Strube en række albums, herunder 8338, der indeholdt singlen Hold om mig, der blev Henrik Strubes til dato største hit.

Herudover har Henrik Strube arbejdet som freelance journalist, skrevet romanen "Hit" samt fagbogen "Pas På Ørene", omhandlende hørelidelsen tinnitus. Desforuden arbejder Strube som redaktør på Dansk Musiker Forbunds fagblad MUSIKEREN, holder foredrag, bl.a. om tinnitus, samt fungerer som en del af storytelling-trioen "Story Entertainers" med Carsten Islington og Gravers Graversen. Rent musikalsk fungerer Henrik Strube som guitarist i det gendannede Røde Mor og arbejder sporadisk med soloprojekter.

Diskografi

* Fødelandssange (1972) med No Name
* Ven og Fjende (1976)
* Jackpot (1977)
* Hunden er løs (1979)
* Den Flyvende Duo (1981) med Jørgen Rygaard
* Unruhrig (1983), udsendt i Tyskland
* 8338 (1983) (også udsendt i 1987 under titlen Hold om mig)
* Som sol og måne (1985)
* Hjertets vagabonder (1986)
* Nyt land (1988)
* Bellevue (1990)
* Blå Himmel over byen (1997)
* Mærk’ligt (2002)
* STORYBEAT (2008)









Kategorier på sider:

Henrik Ibsen Henrik Wiehe Henrik Strube Henrik Stangerup Tøj Prins Henrik Henrik Jensen Henrik Qvortrup Henrik Larsson Bøger Henrik Larsen Niels Henrik Abel Jern Henrik Få en henrikdk email Netbutikker Henrik Dam Henrik Hansen Herik diverse Henrik Pontoppidan
 
 
 Du er her: Henrik - Netannoncer Henrik - - Hvad er Henrik en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.